Обновена доверба

Лично јас, користејќи дрога срушив многу мостови за кои мислев дека не можам да ги поправам.

Мислев дека нема начин повторно да ги изградам. Ги срушив целосно сите мостови како, семејството, пријателите. Не бев лојална личност и не сакав, не бев љубезен.

Не можев да ги задржам врските, да ги одржам, заради она што го контролираше мојот живот, дрогата.

Во текот на програмата, тоа се измени.

Повеќе ги немам тие депримирачки или мрачни чувства.

Ја повратив довербата на моите родители. Можев да ги поправам уништените врски кои ги имав во минатото. И да вратам назад сè што имав.

Неодамна, во август се оженив и тоа е одлична работа бидејќи, знаете, јас се одлучив за тој чекор и затоа ги имам сега сите овие работи, а тоа го должам на Нарконон Програмата — навистина. Би го немал животот што го имам денес без неа. Би бил мртов.

Повеќе спотови