Нов поглед

Мојот проблем со дрогата, беше многу голем бидејќи 21 година користев кокаин.

Живеев, како, во својата соба. Сите фамилијарни собирања беа долу, а јас бев горе и земав дрога, сам, чувствував самосожалување, несреќен.

Бев заглавен во дупка и незнаев, како да излезам.

Делот од програмата, сауна, е врвот од мојата програма бидејќи буквално можев да ги видам дрогите како излегуваат од мене Како да потев — бело, ако може да го сфатите тоа. Така излегуваа сите супстанции.

Целиот фокус во животот, односот кон нештата беа појасни за мене. Мојата самодоверба растеше од ден на ден, поголема и поголема до точка во која бев сигурен во своите акции и уверен во нив знаев дека без дроги сите мои одлуки ќе бидат исправни.

Всушност се повратив, се пронајдов себе во вистинскиот живот.

Моето семејство беше среќно, моите сестри го добија братот назад, а моите родители го добија својот син. И повторно се чувствував како дел од групата, не осамен.

Повеќе спотови