Побарајте го Вашиот бесплатен пакет со информации

Дознајте повеќе за Програмата на Нарконон и нејзините ефекти поврзани со спасувањето на животи.

Семејствата кои се погодени од зависноста од дроги веќе знаат колку е тешко да се реши овој проблем.

Нарконон верува дека зависноста не е ниту наследна, ниту пак неизлечива болест за која е потребен бесконечно долг третман.

Нашата програма се состои од уникатни техники со кои природно им се помага на зависниците да ја надминат зависноста од дрога и алкохол и нивните штетни ефекти.

Пополнете го овој образец за да побарате повеќе информации за програмата и за тоа како да се запишете на истата.

Бидете сигурни дека ние ја почитуваме вашата приватност. Сите обезбедени информации се строго доверливи. За дополнителни информации прочитајте ја Правила за приватност.

 ®
Ослободете се од дрогата. Еднаш засекогаш.
Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА