Одвикнување без употреба на дроги

За секој студент лично има по еден Специјалист за одвикнување од дрога кој е таму да му помогне на истиот. На програмата се користи здрава храна и посебни техники со кои се намалува непријатноста и болните симптоми.

По одвикнувањето од дрога, настапува еден нов и подобар живот.

„Кога дојдов, се виткав од болки. Со помош на витамините, минералите и постојаната помош, успеав да минам низ одвикнувањето од хероин. Од тогаш немам болки.“

„Бев на програмата 12 чекори. Тие ми рекоа дека влошувањето е дел од опоравувањето. Слушајќи ги приказните на другите луѓе таму, започнав со хероинот. Кога дојдов во Нарконон, ми беше страв да се одвикнувам без други дроги. Но тоа дефинитивно беше најлесното откажување од дроги што сум го имала. Сега сум вистински среќна. Се чувствувам фантастично. Наутро се будам со чувство дека денес ќе биде добар ден. Тоа никогаш порано ми се нема случено.“

Следно
Детоксикација – Нов Живот
 ®
Ослободете се од дрогата. Еднаш засекогаш.
Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА